Tävling!

 


 



Det du behöver göra för att få vara med och tävla är att först ta bilden ovan och lägga in på din blogg och länka, sedan kommentera detta inlägg och säga att du vill vara med & även skriva en bra anledning till varför just du skulle vinna! (Glöm inte att fylla i ala uppgifter, så som namn, epostadress och blogg URL)

Tävlingen avslutas om ca. 2 veckor :)
Den med bäst anledning dras som vinnare!

LYCKA TILL ALLiHOP!

/ Caroline

Kommentarer
Postat av: Jessica Eriksson ( Brave Heart )

Jag är med :)



Därför jag ska vinna är för ingen som just du kan göra en så snygg design och jag skulle bli så glad att jag hoppade i luften. Jag är super glad att jag få vara med om en så rolig tävling. :) Kul att man får vara med i tävling för det har inte jag varit med om förut. :) Skoj att andra skriver på eran blogg. ( Mina och Ina :) Jag säger att eran blogg är super kul att läsa om och den skulle vara en ära att få vinna eller få en header av just dig ( Caroline ). :)



Tack så mycket för mig. :)



// Jessica Eriksson

2011-06-09 @ 00:37:05
URL: http://dressyrponny.blogg.se/
Postat av: Elin warnes

Jag är med:)



Varför skall jag vinna egentligen??? Jo hör här...

Den 26 april gjorde jag ett beslut som jag kommer bära med mig resten av livet, jag tog valet att köra in min ponny istället för att sälja henne. Praktiskt sätt skulle det vara bättre att sälja henne eftersom att jag kommer flytta till internat till hösten och inte kommer kunna pendla och att jag enligt många blivit alldeles för stor för henne.

Men vem vill lämna den man älskar mest i universum?



Jag tycker att det är värt en design att man väljer att behålla någonting, som från almenheten och i praktiken verkar helt korkat bara för att du älskar den såå mycket.

Jag skulle också behöva göra en ny design. När jag då såg denna tävling så tänkte jag varför inte??.

Samtidigt som mitt stora beslut att sälja Saga har pågått i ca 3 års tid så har jag också levt ett annat liv vid sedan av det som har varit mitt personliga helvete sedan jag var runt 9 år. jag fyllde 16 i april och allt har blivit så bra som det egentligen skulle varit hela tiden. Därför tänkte jag skaffa en ny design som en ny start på livet



Tack och förlåt för allt svammel

Elin Benjmaninsson Warnes

2011-06-14 @ 00:04:12
URL: http://elinwarnes.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag är med! Jag BEHÖVER en ny header (min är jätteful :S)Jag har följt eran blogg ett tag nu, den äger! Jag har nyss bytt skola för jag blev jättemobbad i min gamla :( Men den jag har kommit till nu är alla jätteschyssta och tänker inte bara på utseende och killar (/tjejer). Jag triivs här och därför har jag en ny blogg där jag bara slängde ihop en header ;).Jag har varit ensam skötare på min sköthäst sedan jag blev skötare och jag är dn enda han inte biter :3, min blogg hanlar om mig, honom och mina bästa kompisar (Charlotta och Victoria)och lite övrigt i stallet :3



Tack för att jag fick sluddra lite ;3 /Emma <3

2011-06-16 @ 15:33:02
URL: http://aponni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0